За Нас

     Сглобяеми къщи „Карналови“ предлагаме жилищни сгради изградени с дървена сглобяема конструкция, както и допълващи застроявания от дърво.
      С три поколения строители на сглобяеми къщи зад гърба си можем да се похвалим с проекти из цяла България и Европа. Въпреки че проектите зад гърба ни са многобройни, дигитализирането и визуализирането на изпълените проекти започнахме в края 2020. Всички проекти в този сайт са изпълнени и са по инвестиционен проект съгласуван и избран от инвеститор.
      Технологиите на изработване и монтаж на сглобяеми къщи се използват от повече от 50 години в България, но за съжаление не са достатъчно популярни поради недостатъчната информация. Нашата цел е да популяризираме този тип сглобяеми къщи и конструкции. Те се отличават с висока енергийна ефективност, устойчивост, повече полезна площ, не замърсяват околната среда, сглобяват се бързо, лесни са за поддръжка.

     Екипът ни се състои от специалисти с богат професионален опит: архитекти, проектанти, строителни инжинери и дизайнери. Заедно създаваме и построяваме вашия дом или сградата, която ви е необходима.
     Кратките срокове необходими за построяване ни позволяват да отделим повече време на предварителната работа: проектиране, разработване и проучване на терена. С търпение, опит и внимание към детайла успяваме да удовлетворим изискванията на всеки клиент. Знаем, че строежът на собствен дом или на сграда за вашия бизнес е голяма и отговорна крачка и се радваме да ви помогнем.
     Мисията ни е да строим енергийно ефективни, устойчиви на климатичните промени и годините, красиви, екологични сгради на достъпна за клиентите ни цена. Вярваме, че така допринасяме за подобряване качеството на живота и за опазване на околната среда.

Свържете се с нас

  –  Sofia, Bulgaria, Mladost 4

 – office@sglobiaemikashti.com

 – (+359) 895606608

 – (+359) 896777978